Форум на рекламното изкуство, печата и комуникацията

Форумът на рекламното изкуство, печата и комуникацията COPI`S (Communication Art Print Image Sign) ще се проведе на 16 – 18 октомври 2012 г. в Интер Експо Център.  Организатори са Агенция Булгарреклама (провеждала досега Print Imaging & Sign Expo) и Прим Дизайн (създател на Реклама ЕКСПО). Българско дружество за връзки с обществеността е ексклузивен партньор на първия по рода си форум за реклама и публични комуникации.

Форумът е насочен към браншовите организации, фирмите, произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламни специалисти, свободни и креативни хора, които ще имат възможността да обменят идеи, опит и информация за актуални тенденции в областта на рекламата, печата и комуникациите.

Основни акценти ще са дискусиите за мястото на рекламата в градската среда, новите подходи във фотографията и нестандартните сувенирни продукти. Лектори на дискусионните панели ще са доказали се български и световни професионалисти, сред които Ирина Савина, заместник-кмет „Инвестиции и строителство”, Столична община; проф. д-р арх. Тодор Булев, заместник-председател на Съюза на архитектите в България; д-р Стефан Серезлиев, дизайнер, изследовател, рекламист и др.

В дните на COPI`S ще се проведе и Седмият балкански форум на печатарите, в рамките на който ще бъдат демонстрирани последните тенденции в печатните технологии и светещите рекламни формати. Ще бъде отделено специално внимание на техниките за провеждане на специални събития и публичните  комуникации.

Специалистите от сферата рекламата, печата и връзките с обществеността имат възможност да участват като изложители или като посетители на форума. Участниците в COPI`S могат да получат професионална помощ както за проектирането и изграждането на запомнящ се щанд, така и консултации във всеки етап на представянето си по време на изложението – персонал на щанда, предварителни промоции, рекламни материали, демонстрации по време на събитието, контакти с посетителите и създаване за нови бизнес контакти.

 

Повече информация за форума и  програмата на събитието можете да видите на адрес www.copi-s.com, както и през Facebook страницата на събитието на адрес www.facebook.com/communication.art.print.image.sign

 

 

Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg