БДВО събра PR специалисти на специално swing коледно парти

На 5 декември 2012 г. се проведе традиционното Коледно PR парти, организирано от Българско дружество за връзки с обществеността. Посветено на коледна swing тематика, партито събра на едно място представители на PR агенции, компании, НПО и млади практици. Приветствие и пожелания за много нови партньори и успехи даде в началото д-р Александър Христов, Председател на БДВО. Вечерта продължи с много настроение, танци и приятни приказки между родните комуникационни специалисти.

Коледното Swingin’ парти бе сцена за изява и на младите практици в бранша, които гостите на партито имаха възможност да купят за един работен ден. Участие в аукциона „Купи талант за един ден” взеха шест млади дами и един джентълмен, представители на водещи PR агенции у нас. Това бяха Адриана Василева от IntelDay Solutions, Албена Милошева и  Десислава Ангелова от All Channels Communication Group, Гергана Николова от CIVITAS България, Десислава Виткова от Go Green Communications, Иво Йотов от ROI Communication и Марта Маринова от United Partners. Събраните от търга средства БДВО ще инвестира в професионалното развитие на бъдещите PR експерти, като им осигури обучения и професионална литература.

Гостите на партито бяха изненадани с няколко специални коледни подаръци. Късметлиите на вечерта получиха спа уикенд за двама в новооткрития хотел „Камелия” в Пампорово, осигурен от Дивайн Травел, както и специални подаръци за дома и офиса от Пощенска банка.

Хубавото вино бе осигурено от Мидалидаре, а за сладките изкушения се погрижиха 1001 рецепти. За доброто настроение на гостите се погрижиха и любезните домакини от Swingin’ Hall.

Снимки от Коледното парти можете да видите на Facebook страницата на БДВО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg