Sofia Corporate Communications Experience

На 28 Февруари – 1 Март 2013 г. ще се проведе The Sofia Corporate Communications Experience – първото глобално събитие  в сферата на комуникациите у нас. БДВО е партньор на Тhe Sofia Corporate Communications Experience.

До сега повече от 3000 специалисти са присъствали на събитието в Белград, Загреб, Прага, Москва, Дубай и Баку. За българското издание организаторите ще акцентират върху важните тенденции и предизвикателствата, засягащи световната PR индустрия днес.

Събитието ще представи презентации на едни от най-големите световни експерти по PR, сред които личният секретар на принцеса Даяна Patrick Jephson, официалният говорител на сватбата на Уилям и Кейт Colleen Harris, Donald Steel от BBC и др. Те ще представят теми като:

  • PR методи за измерване, използвани от Philips и Schneider Electric
  • Управление на репутацията – презентация на бившия Vice President of Communications на British Petroleum
  • Изграждане на имидж – презентация на личния секретар и началник на генералния щаб на принцеса Даяна
  • Стратегии за ангажираност на служителите от Ebay и Hertz
  • Социални медии от Cambridge University и Goodyear Dunlop

The Sofia Corporate Communications Experience ще представи и интерактивен семинар за управление на кризи, воден от Donald Steel, един от най-добрите експерти в света по кризисни комуникации и бивш Chief of Communications на BBC.

Можете да се възползвате от ранна регистрация (преди 25 януари 2013 г.) на цена от 399 еврo, като изпратите мейл на register@thepworld.com. Членовете на БДВО могат да ползват и специална отстъпка от 10% от цената за регистрация.

Пълната програма на събитието може на намерите на официалния web сайт

В бюлетина „PRактики” можете да прочетете и интервю с Коста Петров – основател и Chief Experience Officer на P World, организатор на The Sofia Corporate Communications Experience.

 

 

 

Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg