Key Notes Новите комуникационни професии, конферентна част на Денят на Бернайс 2018

0

Деница Сачева
Заместник – министър на образованието и науката

Деница Сачева е магистър по връзки с обществеността от ФЖМК към СУ Св. Климент Охридски и магистър по здравен мениджмънт от Университет Проф. д-р Асен Златаров, гр. Бургас. Дипломиран бакалавър по социална педагогика от Югозападен университет Неофит Рилски, гр. Благоевград.
Започва кариерата си в Министерството на труда и социалната политика, където заема различни позиции – от специалист до ръководител сектор в Националния център за социално подпомагане.
През 1999 г. заема длъжността началник на дирекция Международно сътрудничество, европейска интеграция и проекти в Националната здравноосигурителна каса.
В периода 1999-2001 г. е началник на кабинета на министъра на здравеопазването, като отговaря за връзките с международните институции, Международния валутен фонд, Световната банка и Европейската комисия.
От 2016 г. до април 2017 г. е била заместник-министър на труда и социалната политика.

Георги Малчев
Управляващ директор XploraBG

Преди 3 години заедно с двама съдружници Георги Малчев основава xplora.bg – агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган Human digital. Клиенти на агенцията за целия си дигитален маркетинг са над 50 мултинационални и местни компании, от бързооборотни стоки, през индустриални продукти, до финансови услуги. Сред клиентите на агенцията са Schneider Electric в България и Израел, както и Сладкарници Неделя за България и Румъния, Престиж 96, както и Rice Up и Iuvo за България и чужбина, и компании като Groupama, Medix, Acer, Toyota, Easycredit, Danone, Viessmann, Philips, Queen’s и Софийската опера за България.
Георги притежава огромен бизнес и маркетинг опит, както стратегически, така и тактически – като управленски консултант, оперативен директор, директор бизнес развитие в компании и големи холдинги. Преди да създаде агенцията оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел.
Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017 и 2018.

Мирена Керезова
CEO на PRoPR

Мирена  е част от екипа на PRoPR агенция от края на 2013г.
Мирена Керезова завършва магистратура Реклама и бранд мениджмънт в НБУ през 2017. През 2015г. приключи обучението си в специалност Връзки с обществеността в СУ “Климент Охридски”.
Мирена е създател на първия у нас сайт за театър LoveTheater.bg. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за осъществената годишна комуникационна кампания на LoveTheater.bg. Мениджър на проекта Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“, който е един от осемте избрани за финансиране от IFPC на ЮНЕСКО.
През 2017 г. е избрана в класацията за успели млади хора “40 до 40” на Дарик Радио. В края на същата година тя и екипът на Международен студентски театрален фестивал получават групова номинация за Жена на годината в категория Общество.

Share.

Comments are closed.