„ПРофесионални PRедизвикателства“ с АСКО и БДВО

Асоциацията на специалистите по комуникации към общините организират двудневна конференция „ПРофесионални PRедизвикателства“, посветена на актуалните процеси в комуникациите у нас. Като част от програмата ще се състои и панел на БДВО на тема „Дезинформацията и ролята на PR-а”

На 20 и 21 октомври 2022 г. (четвъртък и петък), в гр. Пловдив, АСКО организира двудневна конференция „ПРофесионални PRедизвикателства“.

В рамките на два дни ще бъдат разгледани темите за общественото доверие в предизборните кампании, алгоритъма на PR Кампаниите, защитата на личните данни и други. Като част БДВО ще проведе и разговор на тема „Дезинформацията и ролята на PR-а”

Програма

20 октомври, четвъртък

12:30 – 13:00 часа Регистрация

13:10 часа – 14:20 часа
„Изборни маратони и PRечки за получаване на общественото доверие в предизборните кампании“ – Първан Симеонов, доктор по политология, магистър по политически мениджмънт, бакалавър по журналистика, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“.

14:30 часа – 15:30 часа
„Алгоритъм на PR кампаниите“ – доц. д-р Димитрина Стефанова,
преподавател в ЮЗУ „Неофит Рилски“ по дисциплините Стратегически комуникации и Институционален комуникационен мениджмънт

15:30 часа – 16:00 часа Кафе пауза

16:00 часа – 17:00 часа
„PRавят ли общините необходимото за защита на личните данни?“ – практически курс по казуси, адвокат Антон Марков

17:30 часа – 18:30 часа PRиказки на чаша вино

20 октомври, четвъртък

10:00 часа – 11:00 часа
„Дезинформацията и ролята на PR” – дискусионен панел на БДВО

11:10 часа – 12:00 часа
„Комуникация в бункер – предизвикателството на PR в XXI век“ – изследване на Диана Димитрова, председател на УС на АСКО

12:00 – закриване на конференцията

 

За регистрация: askobulgaria@gmail.com; тел. 0877 155 107

Такса участие: 100 лв

Членовете на БДВО ползват 30% отстъпка

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg