Mtel_PR_Challenge_2017-new-logoЗа стаж в отдел „Корпоративни комуникации” и работа по реализацията на реален проект ще се надпреварват студентите-участници в тазгодишното издание на студентския конкурс

За седма поредна година БДВО и Мтел предоставят възможност на студентите, изучаващи комуникационни специалности, да покажат своите идеи, да демонстрират възможностите и предложенията си по реален проект, поставен от телекомуникационната компания.

Темата на тазгодишното задание е „Спортни ТВ канали на Мтел“, а студентите-участници в конкурса ще трябва да разработят две концепции – една, предназначена за вътрешни публики и друга – за външни, за което ще имат на разположение близо месец.

Журирането на студентските проекти ще се проведе на два етапа, като по време на първия специалистите от Мтел ще се запознаят с проектите и ще класират най-добрите за втори етап – открита защита, по време на която заедно с председателя на БДВО – Мануела Тотева, двама от комуникационните специалисти на компанията ще оценят представянето на проектите.  Втората част на оценяване на участниците ще се проведе на 20 април 2017 г. в София, като финалистите ще бъдат допълнително уведомени за мястото и часа на провеждане.

Желаещите да проверят своите възможности и да спечелят платен стаж в телекома, следва да изпратят своите разработки по зададената тема не по-късно от 17 април на електронен адрес: office@new.bdvo.org. Освен проекта, кандидатите следва да изпратят и попълнена заявка за участие в конкурса.

Студентите, които кандидатстват в конкурса, следва да са завършили минимум трети курс от своето обучение по специалност Връзки с обществеността или друга комуникационна специалност или да следват магистърска програма.

Заданието на Мтел можете да намерите тук.