mtel pr challenge 2016Стартира шестото издание на Mtel PR Challenge 2016

За стаж в отдел „Корпоративни комуникации” ще се  състезават студентите-участници в тазгодишното издание на студентския конкурс

 

За шеста поредна година БДВО съвместно с Мтел ще дадат възможност на студентите в комуникационни професии да покажат своите възможности, състезавайки се по реален проект, зададен от телекомуникационната компания. Заданието, по което студентите ще имат месец за подготовка, е под надслов „Старт на 4G мрежа“, като участниците в конкурса ще трябва да разработят две концепции – едната е предназначена за вътрешни публики, а другата – за външни. Журирането ще се проведе на два етапа, като на първия специалистите от Мтел ще се запознаят с проектите и ще класират най-добрите за открита защита, която ще се проведе на 14 април 2016 г. в Огледалната зала в Северното крило на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ . Желаещите да проверят своите възможности и да спечелят платен стаж в телекома, следва да изпратят своите разработки по зададената тема не по-късно от 10 април на електронен адрес: office@new.bdvo.org. Освен проекта, кандидатите следва да изпратят контактна информация, информация за университета, специалността и курса на обучение, в който са, както и заявка за участие в конкурса, като попълнят и изпратят следната заявка:

Заявка за участие в Mtel PR Challenge Contest 2016

Студентите, които кандидатстват в конкурса, следва да са завършили минимум трети курс от своето обучение по специалност Връзки с обществеността или друга комуникационна специалност или да следват магистърска програма.

ЗАДАНИЕ  НА МТЕЛ