Key notes “Денят на Бернайс” 2020

0

Катя Димитрова е основател и управляващ съдружник на групата на Интерпартнерс, която включва агенциите Интерпартнерс (реклама), Интеримидж (пиар и корпоративни комуникации) и Медиа Камп (медия агенция)

Групата работи на 6 пазара на Балканите със собствена регионална верига SEEnthesis, на която Катя е инициатор и действащ президент.

Катя Димитрова се занимава с публични комуникации повече от 25 години, работи като консултант по  корпоративни и институционални проекти. Председател е на Българската асоциация на пиар агенциите БАПРА за периода 2016 – 2018 година, член е на Борда на директорите на инициативата „Успехът тук“, която работи с мисия да задържа младите таланти в България, член е и на Борда на директорите на Българо-белгийския бизнес клуб. Един от водещите специалисти в сферата на изграждане и поддържане на работодателска марка.

Щастливо омъжена със син и дъщеря, близнаци на 19 години.

Д-р Яна Събева е преподавател в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ по реторика, политически маркетинг, бизнес комуникация и връзки с обществеността.

В периода 1996 – 2004 г. работи като икономически журналист във водещи печатни издания сред които сп. „Сега“, в. „Банкеръ“ и в. „Капитал“. След това кариерата й преминава в сферата на връзките с обществеността, като професионалният й път е свързан с IDEO Saatchi&Saatchi и Ogilvy PR.

Има магистърска степен по маркетинг от университета за Национално и световно стопанство – София и магистърска и докторска степен по философия от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Проф. Нели Огнянова Преподава Медийно право и Европейско медийно право. Председател на Комисията за журналистическа етика.

Share.

Comments are closed.