Intelday Solutions – 13 години на българския PR пазар

0

На 7 юли т.г. една от водещите агенции на PR пазара в България навърши 13 години. PR агенция Intelday Solutions е създадена през 2001 г., като в портфолиото си предлага стратегически комуникации, връзки с институциите, застъпничество, политически комуникации, корпоративна дипломация, управление на риска за корпоративната репутация и съвети за корпоративна социална отговорност.

Екипът на агенцията е работил за общо над над 115 проекта за почти 80 клиента, сред които международни организации (Световна банка, ЕК, УНИЦЕФ), министерства и държавни агенции, компании от сферата на здравеопазването, фармацията, телекомуникациите, медиите, финансите. Освен в България, има опит и в в Косово, Босна и Херцеговина, Малта, Естония, Португалия. Всички служители на агенцията работят pro bono по проекти, които намират за предизвикателни и вдъхновяващи.

Intelday Solutions е двукратен носител на Световна златна награда за ПР на IPRA, има номинация за най-добра регионална кампания в Югоизточна Европа на престижния конкурс SABRE и е първата българска агенция с номинациия за награда от ООН. Кампании на агенцията са отличавани с награди от Българската асоциация на ПР агенциите. Случаи от практиката на агенцията могат да бъдат намерени на адрес: www.intelday.com.

Основател и двигател на успеха на агенцията е Деница Сачева, според която: “Да работим за каузи и социални проекти смятаме за наш дълг. Защото за нас корпоративната социална отговорност не е услуга,която продаваме, а пример, който самите ние трябва да даваме”

Деница Сачева е експерт по комуникации, завършила Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работила е в Министерство на труда и социалната политика, Националната здравноосигурителна каса и в Министерство на здравеопазването. Хоноруван преподавател в Нов български университет по политически комуникации. Член на Международната асоциация на ПР агенциите (IPRA), както и на Европейската асоциация на директорите по комуникации (EACD). Заместник – председател на БАПРА, избрана за председател за периода 2015 -2017 г. Наскоро беше отличена от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с награда за гражданска позиция, предизвикваща дебат. Известна е с това, че като експерт по комуникации винаги защитава непопулярни каузи и е готова да застане срещу течението, когато трябва. Девизът й е край + смелост = начало. Блогът й е на адрес denitsa33.blogspot.com. Деница Сачева е член на журито на PR приз 2004.

Българско дружество за връзки с обществеността поздравява екипа на Intelday Solutions и желае на агенцията още много и все по-успешни години работа!

 

Share.

Comments are closed.