Holiday Heroes ще помогнат на семейтва в нужда и този Великден

0

През април благотворителното дружество Holiday Heroes ще проведе десетата си поред кампания, а БДВО е неин партньор. По време на „Великден 2017“ празничните герои ще достигнат до хиляди семейства и домакинства в нужда. Целта е самотни родители, хора в неравностойно положение и възрастни хора да получат пакети с хранителни продукти, за да посрещнат достойно празниците.

Куп дарителски инициативи са част от програмата на празничните герои, за да постигнат целта си 5000 семейства да посрещнат празника с пакет у дома. Сред тях са серията спортни турнири „Спортувай с мисия“, кампанията „Избери, купи, дари“ в Kaufland България, индивидуалните кампании с AVIEL HandMade и Canyon, стандартните начини за индивидуално и корпоративно дарителство, доброволческите дейности, чрез които Holiday Heroes успяват да набират средства и продукти, за да реализират кампания „Великден 2017“.

Сред водещите им кампании е поредицата „Спортувай с мисия“. Благотворителните турнири изправят в приятелска надпревара представители на социално-отговорния бизнес в страната. Събитията минават под патронажа на спортни организации, професионални атлети и треньори. За тази пролет вече са насрочени цели три турнира, в които можете да се включите и да подкрепите каузата, докато се забавлявате с колеги.

  • Турнир по боулинг на 28 февруари, повече инфо тук
  • Турнир по картинг на 23 март, запишете се тук
  • Турнир по баскетбол на 23 април, запишете сe тук

Holiday Heroes стартира като инициатива, насочена към корпоративното дарителство и социалната отговорност, но днес всеки може да стане част от нея. Вариантите са много и всяка година се увеличават както подкрепящите каузата, така и доброволците. Holiday Heroes привестват иницииране на индивидуални проекти, корпоративно и индивидуално доброволчество от всякакъв тип.

Искате да научите повече за тях? За щастие Празничните герои са изключително активни в социалните мрежи. Официалният им сайт съдържа огромен архив от галерии, новини и резултатите от кампаниите им.

Holiday Heroes се ражда през 2012 г. Инициатор на идеята е Майкъл Струмейтис – собственик на компания за хидропонни добавки и торове. От тогава насам героите на сдружението са достигнали до хиляди нуждаещи се и са събрали стотици поддръжници сред компаниите, опериращи на територията на страната. В редиците на има стотици доброволци, индивидуални и корпоративни дарители, популярни личности, медиини партньори и организации, които подкрепят каузата да не сме безразлични към хората в нужда.

Share.

Comments are closed.