42 закона на ПР – между сериозността и усмивката в комуникациите

0

Премиерата на книгата на д-р Александър Христов, която се състоя на 28 ноември 2019 г. в Дома на книгата, даде началото на Деня на Бернайс – събитие, посветено на бащата на професията ПР, Едуард Бернайс.
Премиерата на книгата събра комуникатори, които станаха свидетели на откровено и забавно видео с 42 неизвестни факта за автора, създадено от негови колеги, сред които изключителната му способност за боравене с карти и възможността за „късно кафе” към 7.30 сутринта. Желаещите имаха възможност да закупят книга и да получат автограф от доц. Христов.
„42 закона на ПР” е книга, написана във ФБ. В нея са събрани проблясъци, които формулират тайните на успеха в комуникацията. „Публикувани първо привидно спонтанно, тези правила са хирургически точни и категорични колкото Законите на Мърфи и имат всички шансове да достигнат тяхната популярност.”, според антоцията към книгата.
Книгата е инициатива на PRAKTIKA и на ПР агенция Параграф 42, част от голямото комуникационно семейство на The Smarts. Тя оживява с илюстрациите на Милена Вълнарова.
Д-р Александър Христов е ПР специалист и университетски преподавател, зам.-председател на Обществения съвет на БДВО и съосновател на ПР агенция Параграф 42. Опитът му с кампании и клиенти през последните 20 години му е дал много знания, но и уюта на (само)иронията.

20191128_194407

Share.

Comments are closed.