Членовете на БДВО могат да ползват 20% отстъпка за участие в конференцията “Успешните комуникации започват отвътре 2015 – От кухнята на вътрешните комуникации”

0

БДВО е партньор на шестата международна конференция ”Успешните комуникации започват отвътре 2015 – От кухнята на вътрешните комуникации”, организирана от Apeiron Academy, която ще се проведе на 28 май 2015 г. Всички членове на Дружеството могат да се възползват от 20% отстъпка от редовната цена за участие в конференцията. Необходимо е при регистрация да използвате код за отстъпка „БДВО“. В допълнение, всеки регистрирал се до 22 май (включително) участник в конференцията ще получи едногодишна членска карта и ще се присъедини към общността на Apeiron Academy Club.

В менюто на конференцията са включени изпитани рецепти, съвети и опит от кухнята на вътрешните комуникации:

- как вътрешните комуникатори добавят стойност на организациите си;

- как с комуникация реално постигаме ангажираност;

- как оценяваме ангажираността; менюто на шестата международна конференция

- как многото истории се преплитат в една история;

- защо промяна без ефективна вътрешна комуникация е „causa perduta“;

А десертът ще бъде поднесен от Шеф готвач Анри Дону, за който кухнята е комуникационен център.

Гост-лекторите на конференцията Емма Бриджер, управляващ директор в People Lab (UK), Лиам Фитцпатрик, партньор и съосновател на Agenda Strategies (UK)  са и членове на журито на конкурса за ефективни вътрешни комуникации GRAPEVINE AWARDS, победителите от който ще бъдат обявени на празнично събитие на 28 май т.г. вечерта.

Програмата на конференцията включва и представяне на практически казуси от българската практика на компаниите: СИБАНК, Мтел, ЧЕЗ.

Конференцията е уникално за Югоизточна Европа по формат и съдържание събитие, което обединява теория и практически примери от областта на вътрешноорганизационните комуникации. Шестото издание на събитието се организира с подкрепата на организациите: СИБАНК – генерален спонсор; Мтел – спонсор; HRC Culinary Academy и Dreams Factory Design – събитийни партньори.

Повече информация за конференцията ще намерите на сайта на Apeiron Academy.

Share.

Comments are closed.