Членовете на БДВО могат да ползват 20% отстъпка за участие в конференцията “Успешните комуникации започват отвътре 2015 – От кухнята на вътрешните комуникации”

БДВО е партньор на шестата международна конференция ”Успешните комуникации започват отвътре 2015 – От кухнята на вътрешните комуникации”, организирана от Apeiron Academy, която ще се проведе на 28 май 2015 г. Всички членове на Дружеството могат да се възползват от 20% отстъпка от редовната цена за участие в конференцията. Необходимо е при регистрация да използвате код за отстъпка „БДВО“. В допълнение, всеки регистрирал се до 22 май (включително) участник в конференцията ще получи едногодишна членска карта и ще се присъедини към общността на Apeiron Academy Club.

В менюто на конференцията са включени изпитани рецепти, съвети и опит от кухнята на вътрешните комуникации:

– как вътрешните комуникатори добавят стойност на организациите си;

– как с комуникация реално постигаме ангажираност;

– как оценяваме ангажираността; менюто на шестата международна конференция

– как многото истории се преплитат в една история;

– защо промяна без ефективна вътрешна комуникация е „causa perduta“;

А десертът ще бъде поднесен от Шеф готвач Анри Дону, за който кухнята е комуникационен център.

Гост-лекторите на конференцията Емма Бриджер, управляващ директор в People Lab (UK), Лиам Фитцпатрик, партньор и съосновател на Agenda Strategies (UK)  са и членове на журито на конкурса за ефективни вътрешни комуникации GRAPEVINE AWARDS, победителите от който ще бъдат обявени на празнично събитие на 28 май т.г. вечерта.

Програмата на конференцията включва и представяне на практически казуси от българската практика на компаниите: СИБАНК, Мтел, ЧЕЗ.

Конференцията е уникално за Югоизточна Европа по формат и съдържание събитие, което обединява теория и практически примери от областта на вътрешноорганизационните комуникации. Шестото издание на събитието се организира с подкрепата на организациите: СИБАНК – генерален спонсор; Мтел – спонсор; HRC Culinary Academy и Dreams Factory Design – събитийни партньори.

Повече информация за конференцията ще намерите на сайта на Apeiron Academy.

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg