С дарение от БДВО приключи студентската кампания „Да възстановим изгорялата библиотека“

0

Специализирана литература на стойност 400 лв. дари журито на  ПР приз 2015 на Стопанския факултет на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ по време на докторантско-студентска научно-практическа конференция на тема „Развитие на българската икономика – предизвикателства и възможности“. Книгите връчи Асен Асенов, председател на журито PR приз 2015, член на управителния съвет на БДВО и председател на организацията за 2007, 2008, 2014 и 2015 г., заедно с проф. Милко Петров, член на журито на конкурса и председател на Българската академична асоциация по комуникации (БААК).

Дарението е по повод на кампанията „Да възстановим изгорялата библиотека на Стопански факултет“, която миналата година спечели второ място в студентската категория на конкурса ПР приз 2015, организиран от БДВО.

Впечатлено от усилията на бъдещите пиари, журито на конкурса реши да дари книги в рамките на студентската кампания. Този жест бележи официалното закриване на кампанията.

Деканът на Стопански факултет доц. д-р Добринка Златева връчи благодарствени адреси на Асен Асенов, както и на Виктория Добринова и Владимир Дилов, които представиха кампанията в ПР приз 2015. „Даряването е българска традиция, която ние поощряваме.

Важна част от нашата народопсихология.“, каза доц. Златева.

_DSC0017_DSC0023

Share.

Comments are closed.