Студентски конкурс „Като Бернайс”

0

Студентският конкурс „Като Бернайс” се провежда в рамките на “Деня на Бернайс” и цели да стимулира креативността и активността на студентите, изучаващи комуникации в страната ни.

В конкурса за тази година екипи от студенти от по 2-3 души ще трябва да подготвят и представят комуникационно предложение на тема “Европа се променя. Как България да извлече имиджови ползи от това?”. Предложението може да бъде комуникационна, маркетингова, ПР или лобистка кампания и да включва стратегия и няколко конкретни тактики или дейности.

Преподаватели по ПР и комуникации в университетите в страната ще бъдат ментори на избрани от тях групи студенти, съответно ще участват в подготовката на техните предложения и презентации. Всеки преподавател може да бъде ментор на не повече от 3 екипа със студенти. По време на презентациите всеки екип в рамките на 10 минути (плюс 5 минути за въпроси) ще представи своя проект пред журито.

Награди:

-          За екипа, класиран на първо място – 500 лв. и грамота.

-          За университетското звено (катедра, факултет, департамент), към което е менторът на екипа победител – грамота.

Време и място. Презентациите на студентските проекти ще бъдат на 27.11.2016 г. между 11:00 и 13:30 часа в зала 2028а в УНСС. Церемонията по връчване на наградите на победителите в конкурса ще е на 28.11.2016 г. от 16:00 часа в Зала тържествена в УНСС.

Всички желаещи трябва да заявят участието си в конкурса с имейл до office@bdvo.org, в който да дадат имената на студените в екипа и кой е техният ментор.

 

Share.

Comments are closed.