Стартира второто издание на конкурса за наградата CFO на годината, БДВО подкрепя организацията на конкурса

0

За втора поредна година най-добрите финансови директори на България ще бъдат отличени от независимо жури в конкурса CFO на годината, организиран от EY в партньорство с Forbes. Кандидатури се приемат от 5 март до 30 април 2015

Основната цел на конкурса е да отличи онези финансови лидери в България, които работят за успешното развитие на своите екипи и компании и дават своя принос за утвърждаване на добри професионални практики в общността на финансовите специалисти. Конкурсът стартира в началото на месец март и ще завърши с церемония по награждаване на победителите на 11 юни 2015 г., София хотел Балкан.

Кой може да участва?

Изискване на конкурса е кандидатите да бъдат CFO или да заемат еквивалентна длъжност в публична или частна организация. Също така, те трябва да са на съответната позиция от минимум една година. По този начин журито може да проследи промените, реформите и цялостния принос на финансовия директор към резултатите на компанията.

Как да кандидатствате?

Финансовите директори могат сами да подадат своята кандидатура или да бъдат номинирани от свои колеги или управителните органи на съответната компания. Номинации ще се приемат от началото на март до края на април, когато независимо жури ще направи оценката на кандидатурите. Победителят ще бъде обявен през юни по време на традиционния вече CFO Форум.

Жури

Журито Кандидатурите ще бъдат разгледани от независимо жури, чиито членове са успешни бизнес лидери (CFO, CEO), хора от академичните среди и представители на други финансови организации. Членове на журито са проф. д.ик.н. Бистра Боева, УНСС, Данета Желева, главен изпълнителен директор на Индустриален холдинг България, Тодор Брешков, управляващ съдружник на Лонч Хъб , Николай Андреев, главен финансов директор на Нова Броудкастинг груп и победител в конкурса от 2014 година, Александър Пулев, сътрудник, Европейска банка за възстановяване и развитие.

Документи за участие в конкурса може да изтеглите от тук

Повече информация за сроковете и процедурата на кандидатстване в конкурса може да намерите тук

Ако имате въпроси или искате да получите общите условия за участие в конкурса CFO OF THE YEAR на pdf, моля пишете на cfo@bg.ey.com или се обадете на телефон   02 /81 77 100.

 

Share.

Leave A Reply