Регистрация за MEDIAMIXX 2017

БДВО партнира на международния рекламен фестивал за втора поредна година

FB_IMG_1492721921460Фестивалът за бъдещето на медиите ще обсъди формати и технологии, които ще бъдат от значение в бъдеще, и разказва историята за устойчива цифрова трансформация от гледна точка на лицата, взимащи решения. Лекторите ще покажат нови начини за мислене – как играчите от индустрията могат да печелят пари с тяхното съдържание, технология или разпространение в бъдеще. На срещата ни международни експерти ще се срещнат със стратези и визионери. Създателите, дистрибуторите и доставчиците на технологии ще обсъдят поведението при променящото се използване на медиите. Нашата тема ще бъде бъдещето със съдържанието на виртуалната реалност.

БДВО участва със собствен панел Communication Meet-up, който ще се проведе на 2 юни от 11.00 ч.

В програмата още:
· “Златен чадър” – телевизионни награди;
· Среща на доставчици на телевизионно съдържание и дистрибутори
· Е-спорт – турнир по ESL игри;
· Party Zone – Откриваща страна; Обща спонсорска нощ;

Гала церемония и DJ Crane парти.

Такси за участие:
до 30 април 2017 г. – 50 евро
след 1 май – 100 евро
1-3 юни на място – 150 евро

Специална отстъпка от 10% за членове на БДВО с промокод.

Таксата за акредитация дава достъп до всички събития в календара на Mediamixx.

Регистрирайте се на http://www.mediamixx.info

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg