Публични представяния на проектите в “PR Приз 2012”

На 4 и 5 май 2012, петък и събота, ще се проведат публичните защити на проектите, кандидатстващи в конкурса “PR Приз 2012”.

Очакваме Ви в хотел Метрополитън, бул. Цариградско шосе 64. Графикът на откритите представяния на проектите можете да видите оттук както и на адрес www.prpriz.info
Проектите, участващи в тазгодишното издание на конкурса, ще бъдат оценявани от жури от доказани професионалисти в областта:

– д-р Александър Христов- Председател на журито, Председател на БДВО за 2012 г., Акаунт директор в CIVITAS България и университетски преподавател
– доц. д-р Десислава Бошнакова, преподавател в НБУ и собственик на агенция ROI communication
– Анелия Милкова, Управител на Chapter 4 България – Радослава Ганозова, Директор „Корпоративни комуникации”, Актавис
– Жаклин Цочева, Директор „Комуникации и връзки с обществеността”, УНИЦЕФ
– Жюстин Томс, основател и ръководител на уебагенция ABC Design&Communication Group
– Диана Пазаитова, Управляващ партньор, Fama Consulting – Кремена Георгиева, PR редактор, SignCafe
– Цветелина Петрова, Редактор, списание „Мениджър”

Чуждестранните членове на журито са:
– Динос Адрианопулос, Генерален секретар на Гръцката асоциация на комуникационните агенции и заместник изпълнителен директор на агенция Civitas
– Дьорд Сонди – Преподавател по PR, Университет Лийдс Метрополитън

Публичните защити са отворени за всички желаещи. Очакваме ви!

Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg