Програма на PR фестивала „PRовокатори на PRомени!” 2023

На 17-ти май от 16 часа в Литературен клуб “Перото” ще се проведе ежегодния PR Фестивал, тази година темата на фестивала е „PRовокатори на PRомени!”

ПРОГРАМА:

място: клуб “Перото”

16.00ч. PRовокатори на PRомени

Модератор на дискусията ще бъде Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в A1.

Участници:

  • Любомир Ангелов, ръководител “Проучвания и развитие на стратегиятa”, bTV Media Group
  • Мила Миленова, директор „Корпоративни и маркетингови комуникации“ в Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ и кънтри комуникационен мениджър на белгийската финансова група КВС в България.
  • Недялко Дервенков, Изпълнителен директор на BESCO – Българската стартъп асоциация.

 

17.00ч. Управление на PRомените

Модератор на дискусията – Доника Ризова, журналист и PR експерт

Участници:

  • Катя Димитрова, управляващ съдружник на Интерпартнeрс груп
  • Лазар Малаков, Httpool -официален рекламен партньор на Facebook в България, както и ексклузивен търговски партньор на Twitter и LinkedIn
  • Радослава Ганозова, Асоцииран директор „Корпоративни комуникации и брандинг“,  Teva България

Двете дискусии ще очертаят промените, през които преминават бизнеса и организациите днес и начина, по който те биват комуникирани.

Входът е свободен.

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg