Програма и участници 2014

25 юни, сряда

Място на провеждане – ФЖМК

11.00 – 14.00

Академичен омнибус

“CSR: КОМУНИКАЦИОННИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И АКАДЕМИЧЕН ДИАЛОГ”

Организиран в партньорство с: Българска академична асоциация по комуникации (БААК ); списание Медиите на 21 век (newmedia21.eu); катедра на ЮНЕСКО “Комуникация и Връзки с обществеността“ на “СУ “Св. Климент Охридски”

С участието на: Проф. д-р Маргарита Пешева, ВТУ “Св.св.Кирил и Методий” – “CSR и бранд журналистика”; Проф. д-р Любомир Стойков, УНСС/СУ, д-р Мария Николова, УНСС/СУ – “CSR и моден бизнес”; Доц.д-р Теодора Петрова, СУ “Св.Климент Охридски – “Медии и социална отговорност”;  Доц.д-р Георги Калагларски, ВСУ  – “Непукизмът на елита”; Д-р Александър Христов, УНСС – “Публичност и CSR”; Д-р Стефан Серезлиев, НБУ -” Бранд и CSR: комуникационни граници и перспективи”; Д-р Светлана Станкова, СУ “Св.Климент Охридски” – “CSR: публични комуникации и бизнес решения”;   Асен Асенов, докторант, УНСС, председател на БДВО – “СSR като елемент от антикризисния комуникационен мениджмънт”;  Д-р Петър Велев,  управител на Екофарм и член на Борда на Българския форум на бизнес лидерите – “Корпоративната социална отговорност в здравеопазването и дигиталната среда (Case Study)” и др.

14.30 – 17.30

Специализирано обучение на тема:

„КОРПОРАТИВНАТА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ – ПЛАНИРАНЕ, ИЗМЕРВАНЕ НА ЕФЕКТА, ОЦЕНКА И ОТЧЕТНОСТ НА КАМПАНИИ ЗА СОЦИАЛНА АНГАЖИРАНОСТ“

Обучител: Елица Баракова – ръководител на екипа на фондация „Помощ за благотворителността в България“, член на журито на PR приз 2014

 19.00

ТРАДИЦИОННА СРЕЩА НА ФИНАНСОВИТЕ ПИАРИ И ЖУРНАЛИСТИ

В партньорството с КФН, БНБ, ФГВБ

 

26. юни, четвъртък

 Място на провеждане – хотел Хилтън

13.00– 14.30

Дискусионен панел

ТЪРСИ СЕ…: СОЦИАЛНО ОТГОВОРНАТА КОМПАНИЯ В ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ

С участието на представители на законодателната власт; СЕМ, електронни медии, неправителствени и браншови организации, pr практици; медийни експерти, сред които: доц. Георги Лозанов, председател на Съвета за електронни медии; Мартин Захариев, член на Комисията по “Култура и медии” на 42-то ОНС, депутат от ПГ на Коалиция за България; проф. д-р Маргарита Пешева, медиен експерт, преподавател, член на Управителния съвет на Българската академична асоциация по комуникации (БААК); Иванка Шалапатова, директор на фондация “За нашите деца”, зам-министър на труда и социалната политика в служебното правителство на Марин Райков; Борис Колев, Изпълнителен директор на CSR България; Доника Ризова – автор и водещ на единственото в българския телевизионен и радио ефир специализирано предаване, посветено на медии и PR. “Медиите ON AIR“ –  водещ на панела и др.

 14.30 – 15.00

Кафе пауза

 15.00 – 16.30

Дискусионен панел

ОТ КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

С участието на PR практици; представители на неправителствени организации, организации за управление на процесите по устойчивост, бизнеса, сред които: д-р Петър Велев – член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (ББЛФ); Марина Стефанова – изпълнителен директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН; д-р Стефан Серезлиев – член на управтиления съвет на Българската академична асоциация по комуникации (БААК), преподавател и практик в сферата на брандинга, визуалните комуникации и рекламата; Боряна Кирилова – ръководител „Комуникации“ на Българския дарителски форум; Мануела Тотева – заместник-председател на БДВО и ръководител „Комуникации“ на Аурубис България – водещ на панела и др.

 16.30 – 17.00

Кафе пауза

19.30

ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В PR ПРИЗ 2014