Остават броени дни за кандидатстване за “Годишните награди на b2b Media” – БДВО е партньор на събитието

0

„Годишните награди на b2b Media“ са отворени за компании от всички сектори на българската икономика. Кандидатурите се приемат чрез попълване на безплатен ОНЛАЙН ВЪПРОСНИК. Срокът за участие е до 20 юни 2015 г.

На официална церемония в Bulgaria Mall, на 24 юни от 20:00 часа ще бъдат отличени най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално-отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани и оценени от експертно жури с председател Надя Маринова – главен редактор и основател на b2b Media. В състава му влизат още изявени личности от българския бизнес и мениджмънт, сред които са изпълнителният директор на „ВидакоФМ“ Горан Миланов, председателят на БДВО Асен Асенов, Иво Тодоров, който е програмен директор на Българското национално радио, Боян Бенев – предприемач и Красен Хинков – съосновател и директор „Бизнес развитие” на компанията Innovation Starter. Всички те ще имат нелеката задача да оценяват кандидатурите за устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Ще бъдат връчени награди в 10 различни категории и допълнително една голяма награда за Иновация на годината.

Номинации се приемат в следните категории:

1. Предприемач на годината (две награди – мъж-предприемач и дама-предприемач)

2. Най-иновативна компания

3. Най-креативно офис пространство

4. Бизнес сграда на годината

5. Бизнес дебют на годината

6. Бизнес проект на годината

7. Бизнес сделка на годината

8. Бизнес лидер на годината

9. Социално-отговорна кампания на годината

10. Бизнес идея на годината

Номинирани в категория „Бизнес дебют на годината” се очаква да бъдат новостартирали компании, докато в категория „Бизнес идея на годината” е възможно да бъде отличена идея, която дори още не е стартирала изпълнението си като бизнес проект. Екипът на медията си поставя лично целта да насърчи иновационната и социално-отговорна дейност на българските предприятия и да фокусира вниманието на обществото върху добрите примери в бизнеса. Чрез тази инициатива ще се мотивират и вдъхновят повече български фирми и предприемачи да бъдат по-конкурентноспособни и иновативни.

Партньори: Bulgaria Mall, Zagorka , Банкя , FoodPanda

Медия и организации партньори: Events.bg, БДВО, Start it Smart, b2bmedia.bg, Manifesto.bg

За повече информация посетете award.b2bmedia.bg или Facebook страницата на събитието.

 

Share.

Comments are closed.