Новогодишно парти на БДВО на 24 януари

Fireworks-2015-New-Year-text-designБългарско дружество за връзки с обществеността (БДВО) кани своите членове, колеги и приятели на Новогодишно парти на 24 януари (събота) от 19:00 ч. в Hacienda Club (пл. „Народно събрание“ 3).

Традиционният за това време на годината коктейл на Дружеството ще се проведе под мотото „Нова година. Нови възможности“.

В рамките на събитието ще бъде представено журито на PR Приз 2015 и подробности, свързани с тазгодишното издание на първия в страната конкурс, който дава възможност на специалистите по комуникация да покажат своите постижения в една благородна надпревара и да се поздравят с престижни награда.

Кувертът е 15 лв., а за членове на БДВО е безплатен. Включва алкохолна и безалкохолна напитка/вода.

Организаторите напомнят, че по време на партито членовете на БДВО, които не са платили своя членски внос за 2015 г., ще могат да го направят и да  получат своят сертификат за членство за 2015 г.

Събитието се осъществява с  любезната подкрепата на дългогодишните партньори на организацията Мтел и Пощенска банка.

 

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg