Нели Бенова стана почетен член на БДВО

0

DSC_0710По време на официалната церемония по награждаване на победителите в PR приз 2016, Асен Асенов, председател на БДВО за 2007, 2008, 2014 и 2015 г., връчи грамота за почетно членство в БДВО на Нели Бенова, за приноса и в развитието на организацията.
Нели Бенова е основател и управляващ директор на Аpeiron Communication, консултантска фирма в сферата на PR и комуникациите, част от която е Apeiron Academy, Акредитиран център на CIPR за България. Тя е председател на Българско дружество за връзки с обществеността в периода 2002 – 2006 г. и избран член на борда на CERP (European PR Confederation) от 2006 г. Почетен член на БДВО и на Украинската ПР Лига, член на CIPR.
Нели Бенова има академично образование по философия (магистърска степен) и пъблик рилейшънс (магистърска степен) от СУ “Св. Климент Охридски”. Завършила е квалификационната програма за PR Diploma на Института за PR на Великобритания (Тhe Chartered Institute of Public Relations, UK). Специализирала е мениджмънт в Холандия.
Освен Нели Бенова, почетни членове на БДВО са проф. д-р Минка Златева, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“, доц. д-р Десислава Бошнакова, преподавател в департамент „Масови комуникации“ на НБУ, Мария Гергова-Бенгтссон, управляващ директор на United Partners и Виктор Стефaнов, главен редактор на Dir.bg.

*Снимка: Булфото

Share.

Comments are closed.