На 4 и 5 май се проведоха публичните представяния на проектите в PR Приз 2012

На 4 и 5 май в хотел Метрополитън се проведоха публичните представяния на проектите, кандидатстващи в тазгодишното издание на конкурса PR Приз. Допуснатите до публични защити 41 от общо 46 проекта представиха своите идейно замислени и успешно реализирани през изминалата година кампании и събития. Публичните защити предизвикаха любопитството както на колегите от бранша, така и на студентите, които с интерес изгледаха презентациите на PR експертите.

Представянето на проектите мина под зоркото око на членовете на журито, които не спестиха своите положителни и градивни коментари, както и допълнителни въпроси към презентаторите. Проектите в тазгодишното издание на PR Приз се оценяват от 11 влиятелни български и чужди специалисти в областта на комуникациите: д-р Александър Христов, Председател на журито, Председател на БДВО за 2012 г., Акаунт директор в CIVITAS България и университетски преподавател; доц. д-р Десислава Бошнакова, преподавател в НБУ и собственик на агенция ROI Communication; Анелия Милкова, Управител на Chapter 4 България; Радослава Ганозова, Директор „Корпоративни комуникации”, Актавис; Жаклин Цочева, Директор „Комуникации и връзки с обществеността”, УНИЦЕФ; Жюстин Томс, основател и ръководител на уебагенция ABC Design&Communication Group; Диана Пазаитова, Управляващ партньор, Fama Consulting; д-р Кремена Георгиева, PR редактор, SignCafe; Цветелина Петрова, Редактор, списание „Мениджър”. Чуждестранните членове на журито тази година са двама: Динос Адрианопулос, Генерален секретар на Гръцката асоциация на комуникационните агенции и заместник изпълнителен директор на агенция Civitas и Дьорд Сонди, Преподавател по PR, Университет Лийдс Метрополитън.

Официалната церемония по награждаване на победителите в “PR Приз 2012” ще се състои на 16 май 2012 в хотел Метрополитън. Очакваме ви!

  

 

 

 

 

 

 

  

 

Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg