Мария Атанасова

0

mariya-atanasovaМария Атанасова e консултант бизнес развитие и дигитални комуникации с екпертиза в дигиталната трансформация, мулти платформен бизнес, контент стратегия, интерактивен сторителинг, управление на брандове и брандирано съдържание и разбира се…инфлуенсър маркетинг.

Мария започва дигиталната си кариера преди 10 години. До 2019 тя е част от водещата дигитална група Нетинфо, където работи като бранд мениджър, маркетинг мениджър и програмен директор на Vbox7.

През 2015 година Мария основава 7Talents – отделът за създаване, дистрибуция и комуникация на дигитално видео съдържание на Нова броудкастинг груп. Оттогава 7Talents е начело на последните дигитални трендове, като продуцира многократно награждавани уеб сериали и риалити шоута, менажира и промотира инфлуенсъри, като ги превръща в звездите на поколенията Z и millennials.

Мария е специализирала дигитална култура и медии във Финландия. Тя е опитен преподавател в мастър класовете на IAB България и лектор по Драматургия за интерактивни медии в НАТФИЗ.

Share.

Comments are closed.