Key Notes 2018

Паулина Ямса е глобален старши онлайн маркетинг мениджър на Siemens.

Тема: “Emotional Intelligence in Digital Era”

Паулина е дигитален маркетингов експерт, който превръща всяка една промяна във възможност за комбиниране на емоционалната интелигентност с технологиите. Над 10 години опит в целия цифров пейзаж – от мобилни приложения до програми за генериране на потребление в цифрови агенции, малки и средни предприятия и компании със „сини чипове“, включително Microsoft и SAP. Тя помага на хората да намерят нови, неконвенционални начини за решаване на стари проблеми и промяна на „играта“, благодарение на свежа, международна перспектива. Живее в 5 държави и говори на 7 езика.

Ейдън Пауър е директор “Потребител, бранд и маркетинг” на KBC Груп Ирландия.

Тема: “A Challenger Brand = Challenger Communications. How the digital economy is shaping our communications in a 24/7 world?”

Ейдън се присъединява към KBC Bank Ирландия през 2012 година като Маркетинг директор и оттогава развива бранда на банката-претендент „The Bank of You“. Основната му отговорност е да задвижва на клиентско-центрираната бранд стратегия „digital first”, уверявайки се, че по своята същност брандът запазва своята позиция на банка-претендент. Той е опитен директор по маркетинг, комуникации, корпоративни въпроси и КСО както във сектора на финансовите услуги, така и в този на бързооборотните потребителски стоки. Ейдън е член на Съвета на Ирландската асоциация на рекламодателите, както и на Съвета на Ирландската Организация за рекламни стандарти. Той също така е директор на Изпълнителния съвет на „Enactus Ireland“ – неправителствена организация за социални предприемачество.

Александър Сладек, управляващ партньор в All Channels Communication Austria GmbH.

Тема: „How to Communicate in an Increasingly Digital World?“

Александър Сладек е роден във Виена през 1972 г. Завършил е Журналистика и комуникационн науки в съчетание с Политически науки във Виенския университет, също така притежава магистърска степен по право. В рамките на период от почти 25 години Александър натрупва богат опит в корпоративните и маркетинговите комуникации – връзки с обществеността, ефективен маркетинг и масови комуникации. Той натрупва опит в работата си както с индивидуални клиенти, така и с агенции. Александър работи като копирайтър, творчески директор и управляващ директор в различни австрийски комуникационни агенции. Бил е ръководител на маркетинговия и комуникационен отдел в „Суперфонд“ (международна компания за хедж фондове). След „Суперфонд“ Сладек започва работа като старши консултантв известната Виенска PR агенция The Skills Group, а малко след това бива назначен за управляващ партньор в All Channels Communication Austria GmbH. Александър е също преподавател по маркетинг и продажби в WIFI Виена (част от Австрийската федерална икономическа камара) и акредитиран консултант по теза в Университета за приложни науки във Виена.