Конференцията Новите комуникационни професии предизвиква с фокус върху бъдещето

0

Само за два часа участниците ще се опитат да предвидят какви ще са значимите предизвикателства в бъдеще и ще се справят ли настоящите комуникатори с управлението на промяната в собствената си професия.

Конферентната част на Фестивала Денят на Бернайс ще се проведе на 24 ноември 2018г., събота, от 12:00 до 14:00 часа в Домът на Европа, ул. Г. С. Раковски N124, гр.София.

Модератор на конференцията е Бойко Благоев, ръководител „Комуникации“, Представителство на Европейската комисия в България. Вижданията си за бъдещото развитие и промените в професионалните профили на комуникаторите ще представят Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката, Мирена Керезова, управител на PRoPR Agency, Георги Малчев, управляващ директор XploraBG.

Конференцията ще продължи с дискусионен панел на тема Изисквания на съвременността към професионалните и личностни умения на бъдещите комуникатори. В него ще се включат Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, А1, Ванина Ханджийска, блогър и PR експерт, Георги Павлов, изпълнителен директор Адрес недвижими имоти, Грета Колева, управляващ директор Proximity Sofia / BBDO Group, Паулина Георгиева, управляващ директор TAURUS Consultants. Динамичните промени в технологиите и в начините, по които комуникира обществото днес, в представите за йерархия и обществени роли и взаимовръзки, налагат промяна и в ролите на комуникаторите. Какви са тези промени и какво можем да очакваме в перспектива от няколко години са въпросите, чиито отговори ще се търсят по време на дискусията. 

Share.

Comments are closed.