Информационният портал за неправителствените организации в България, разработи и публикува “Пищови” в помощ на НПО

0

ngobg.info – информационният портал за неправителствените организации в България, разработи и публикува “Пищови” в помощ на неправителствените организации. Чрез тях, по достъпен и лек за възприемане начин и с подходящи примери и  съвети, се дава отговор на редица въпроси, свързани с представянето на дейността на една неправителствена организация, изработване и структуриране на мисия, цели, дейности, презентационни материали отчети и т.н.

“Пищовите” могат да се намерят на страницата на портала, като независимо дали едно НПО е с традиции и история в своята дейност или тепърва започва работа, може да научи нещо ново и полезно, което да използва за себе си. Още по-голяма полза би имало, ако се регистрира в портала и участва текущо в информационния обмен на неправителствения сектор, който се осъществява на неговите страници.

Порталът съдържа най-актуалната база данни на НПО в България. Всяка регистрирана организация може да редактира профила си и да ползва услугите на сайта – създаване на собствена уебстраница, публикуване и ползване на материали в библиотеката, публикуване на съобщения за предлагане на работа и търсене на доброволци, достъп до базата данни с кандидат-доброволци, публикуване на новини, събития в календара и малки обяви.

Пълният текст на първите два “Пищова” можете да намерите на следните линкове:

Пищов едно - “Кой съм аз и за какво се боря?”

Пищов две - “Да покажем какво можем”

NGOBG и Българският център за нестопанско право, са партньори на БДВО и подкрепят дейноста на дружеството през 2014 и 2015 г.

Share.

Comments are closed.