Ива Григорова, Директор PR бизнес на MSL, част от Publicis Groupe България

Ива Григорова има 13 години опит PR комуникациите с фокус върху стратегическото консултиране, развитие на нов бизнес и управление на екипи. Нейният опит включва стратегически комуникационни кампании, корпоративен и бранд PR, управление на кризисни комуникации и репутация, събития, маркетингови кампании с кауза, дигитален PR.

През годините работи с компании като P&G, Viber, Банка ДСК, Kaufland, Audi, Biologique Recherche, Philips TV, Bosch ECS, Захарни заводи, VIVACOM, FashionDays, Tommy Hilfiger, M.A.C. Cosmetics, UNICEF, фондация „Димитър Бербатов“, и др. Тя има опит на международно ниво, което натрупва от работата си в PR агенция в Ню Йорк, САЩ.

Ива участва в конкурси като жури (Young Lions – PR Bulgaria), като ментор в „Изгряващи звезди“ и „Мениджър за един ден“ на Junior Achievement, и като гост лектор в национални и международни събития на БАПРА и IPRA.

Ива има завършена бакалавърска степен по Връзки с обществеността от Suffolk University, Бостън, МА в САЩ с втора специалност испански език от филиала на университета в Мадрид, Испания.