Donika_RizovaДоника Ризова –мениджър КСО в Investor Media Group. От 2017-та година тя е и водещ на съботно- неделния сутрешен блок на националната телевизия Bulgaria on air  предаването „Фамилно“. Преди да поеме уикенд предаването Доника бе автор и водещ на предаването “Медиите ON AIR” .

Има магистратури към СУ „Св. Климент Охридски“ – езиково обучение и връзки с обществеността. Започва кариерата си като репортер в Българското Национално Дарик Радио и по-късно става главен редактор, отговарящ за развитието на радиото в Северозападна България.

Доника Ризова е носител на наградата “Златното перо” на СБЖ за 2012 година в раздел “Електронни медии-телевизия”. През 2014 година бе сред номинираните журналисти за наградата “Заедно” на Фондация “Работилница за граждански инициативи”. Медиите ON AIR е отличено и с приза “Про култура” за принос в разширяване на достъпа на млади хора до теми в сферата на културата. През 2016 год. Доника Ризова е номинирана за “Жена на годината” в конкурса на сп. „Грация“. Печели и награда от Фестивала “Българската Европа”, както и награда „Златно сърце“ от списание „Бизнес лейди“.

Член е на настоятелството на Фондация „За нашите деца“. Тя и е посланик на кампанията за насърчаване на четеното сред децата „забавното четене“.