Управителен съвет

Управителният съвет е колективен ръководен орган на Българско дружество за връзки с обществеността, който се състои от седем члена, които се избират от Общото събрание измежду членовете на сдружението за срок от 4 години.

.

Председател на УС 2023 - 2025

ИВАН ЯНАКИЕВ, председател и член на УС

Иван Янакиев е председател на Българското дружество за връзки с обществеността и член на Управителен съвет 2022 – 2025. Той е собственик и основател на Propaganda Group – мрежа от допълващи се бизнеси, работещи в екосистема от независими организации.

Членове на УС 2022 - 2025

Гергана Иванова, член на УС

Гергана Иванова е съсобственик и управител на The Smarts и Параграф 42. По образование е историк, завършва История в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

.

Десислава Еленкова, член на УС

Десислава Еленкова заема позицията мениджър „Маркетинг и комуникации” в „Евроинс Иншурънс Груп”, част от „Еврохолд България” от 2010г.

.

Жанета Дядовска, член на УС

Жанета Дядовска e директор „Маркетинг и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group и отговаря за комуникационната стратегия и дейности на компанията.

Кремена Георгиева, член на УС

Кремена Георгиева e мeниджъp “Kopпopaтивни комуникации” нa Каuflаnd Бългapия. Тя е доктор по реторика и ПР, практик с повече от 15 години опит в масовите комуникации.

Мариана Петкова, член на УС

Мариана Петкова е ПР професионалист с над 12 години опитв комуникациите. Има силен фокус върху изграждане и позициониране на корпоративния бранд и устойчивост.

Мая Костадинова, член на УС

Мая Костадинова оглавява отдел Стратегически комуникации в ОББ. Има над 15 години опит в публичните комуникации и е магистър от University of London.

.

Вашият коментар