Жанета Дядовска e директор „Маркетинг и корпоративни комуникации“ и отговаря за маркетинговите и комуникационни стратегии на компанията, като управлява екипите по бранд мениджмънт, връзки с обществеността и творческия отдел. Присъединява се към екипа на bTV Media Group през ноември 2021 г.

Жанета Дядовска има близо 20 години практически опит в корпоративните комуникации, маркетинга, рекламата и медиите. Интегрирания комуникационен подход придобива в различни агенции и работата си за водещи български компании и глобални брандове. Ръководи екипи и проекти на клиенти от FMCG, енергийния и технологичен пазар, част от които отличени с награди от локални и международни конкурси, както и реализацията на медийни проекти и кампании в публичния сектор.

Има опит в администрацията, била е пресаташе на парламентарна група в 39-тото Народно събрание. През годините заема различни мениджърски позиции в агенции за интегрирани маркетингови комуникации като MAG Communications, United Partners и MSL|Publicis Groupe Bulgaria с основен фокус PR, бизнес развитие и крос-медийни проекти. Била е директор „Маркетинг и стратегическо развитие“ в Българската национална телевизия и отговаряла за маркетинговите дейности на обществената медия.
Лектор в M3 College, води специализирани обучения и тренинги. Член на IPRA (International Public Relations Association, 2009-2019) и на БДВО (Българско Дружество за Връзки с Обществеността, 2011-досега). Член на журито на PR Приз 2015 и 2020 г.