Етичен ПР – сесия, посветена на 10 години Етичен кодекс на ПР специалистите в България ще се проведе в Лятна школа по ПР 2015 на Департамент “Масови комуникации” на НБУ

0

Етичен ПР – сесия, посветена на 10 години Етичен кодекс на ПР специалистите в България ще се проведе в Лятна школа по ПР 2015. Сесията е част от събитията, с които БДВО отбелязва 10 годишнината от подписването на Етичния кодекс на пиар специалистите в България.

На 2, 3 и 4 юли 2015 г. ще се проведе ХVІІ ЛЯТНА ШКОЛА по Пъблик Рилейшънс на тема „Да не се боим от разнообразието в ПР и комуникациите“, организирана от Департамент Масови комуникации на Нов български университет. Може да заявите своето участие до 26 юни, петък, като посочите своята тема и конкретно заглавие на линка за регистрация:

https://docs.google.com/forms/d/1U2aSp79IUtxWNKM-HMIptzinldMNoYrOznNGGsVXoJA/viewform

Фейсбук страницата на Лятна школа по ПР е https://www.facebook.com/nbupr

Лятната научна школа по ПР се организира от департамент „Масови комуникации“ на Нов български университет и в нея традиционно участват учени, студенти и практици от сферата на ПР от цялата страна. За изминалите 16 години в школата са се включили над хиляда души, които имат интереси и работят в сферата на професионалните комуникации. Докладите и научните съобщения от школата се публикуват в научен сборник на Лятна школа по ПР. Целта на събитието, което тази година ще се проведе в гр. София, е да разшири националното участие и да даде възможност на участниците да се откъснат от всекидневните си ангажименти, като се потопят изцяло в темата „Да не се боим от разнообразието в ПР и комуникациите“.

Тази година колегите от департамент “Масови комуникации” на НБУ ще включат в програмата специална сесия, посветена на 10 години от приемането на Етичния кодекс на ПР специалистите у нас, която се организира съвместно с БДВО.

Сесията ще се проведе на 4 юли, събота. Желаещите да участват в нея са добре дошли на място в НБУ на 4 юли, а желаещите да участват с доклад по темата следва да посочат подтема “Етичен ПР” във формата за регистрация. Участието в Лятна школа по ПР е безплатно.

Доклади и материали от дискусиите по време на Лятната школа ще бъдат издадени в самостоятелен сборник.

 

Share.

Comments are closed.