Динос Адрианопулос е чуждестранният член на журито на “PR Приз 2012”

Динос Адрианопулос, генерален секретар на Гръцката асоциация на комуникационните агенции и заместник изпълнителен директор на агенция Civitas, е чуждестранният член на журито в конкурса за постижения в сферата на комуникациите “PR Приз 2012”.

Динос Адрианопулос е практик с над 20 години опит в областта на комуникациите в агенции, компании, финансови институции, организации от публичния сектор и други. Работил е по множество дългосрочни и комплексни проекти, както в Гърция, така и в други страни по света.  В качеството си на генерален секретар на Гръцката асоциация на комуникационните агенции, той работи активно за утвърждаване на добрите практики на PR професията.

Припомняме, че участие в престижния конкурс PR Приз 2012 могат да вземат компании, организации и PR агенции, реализирали успешни проекти в сферата на комуникациите през изминалата 2011 г. Своите сили те могат да премерят в 11-те конкурсни категории. Крайният срок за подаване на заявките за участие в конкурса е петък, 20 април 2012 г.

Тазгодишното издание на конкурса се осъществява с подкрепата на PR агенция Chapter 4 България – българското представителство на водещата комуникационна агенция в Централна и Източна Европа Chapter 4 и “Дипломат Корпорейшън” ООД.  M-Tel PR Challenge Contest се организира с подкрепата на М-Тел.

 

Важни дати:

20 април 2012 г. – Краен срок за подаване на проекти за участие в PR Приз 2012

4 – 5 май 2012 г. – Открити представяния на проектите, кандидатстващи в PR Приз

15 май 2012 г. – M-Tel PR Challenge Contest

16 май 2012 г. – Провеждане на PR Фестивал и официална церемония по награждаване на победителите в PR Приз 2012

 

Медийни партньори на PR Приз 2012 и Шести PR Фестивал са списание „Мениджър”, списание „SignCafe”, БТА, Jobs.bg, Human Capital, b2b Мedia Prnew.info, EventBox.bg, електронното издание „Медии и обществени комуникации” и AvantX Technologies.

Повече информация за фестивала и конкурса, както и формата за участие ще можете да намерите на специалния уеб сайт на конкурса: www.prpriz.info.


Вашият коментар

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg