БДВО Summer Camp 2016

“Покорители на езера”

20 години БДВО, 20 български езера 

30-31 юли и 6-7 август

Програма:

30 юли, събота

9.00 ч. – тръгване

Рила – Седемте мусленски езера с опция покоряване на връх Мусала.

Сборен пункт за участниците – лифта в Боровец.

31 юли, неделя

9:30 ч. – тръгване

Рила – Седемте рилски езера

Сборен пункт за участниците – първата станция на лифта

Опция за желаещи по-дълга разходка – хижа Скакавица и водопада Полска Скакавица (удължава общо маршрута със слизането с три часа).

 

6 август, събота

9:00 ч. – тръгване

Пирин – Бъндеришките езера

Сборен пункт за участниците – хижа Вихрен

За желаещите, опция е на 07.08 при добро време, изкачване на вр. Вихрен.

Всеки може да участва във всяка една от експедициите, като е необходимо да заяви своето участие на имейла на БДВО – office@new.bdvo.org. Семейства, приятели, деца, кучета и др. са повече от желани. На заявилите интерес за нощувка в Боровец или Банско ще изпратим допълнителна информация за хотел и условия.

Участвалите в една или повече експедиции до езерата ще получат тениска и грамота “Покорител на езерата” – БДВО Summer Camp 2016

 

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg