Първото от планираните в програмата на БДВО обучения за 2014 г. се проведе в рамките на Осмия PR Фестивал

0

Обучението на тема „Корпоративната социална отговорност – планиране, измерване на ефекта, оценка, отчетност на кампании за социална ангажираност” беше част от програмата на Осмия PR Фестивал. То се проведе на 25.06.2014 г. при любезното домакинство на Факултета по журналистика и масови комуникации към Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Лектор на обучението бе Елица Баракова, ръководител на фондация „Помощ за благотворителността в България“ , която има дългогодишен опит като практик и обучител в сферата на социалната отговорност и сред нейните курсисти има представители на почти всички икономически и обществени сектори.

В рамките на обучението се включиха 13 курсисти -  специалисти по корпоративни комуникации от водещи компании, неправителствени организации и студенти.

Следващите обучения, които БДВО планира да осъществи ще се проведат през есента на тази година, като темите и лекторите ще бъдат съобщени допълнително. В рамките на УС на БДВО за обученията и образователните програми отговаря Яна Събева.

 

 

 

Share.

Comments are closed.