БДВО организира обучение на тема “Емоционална интелигентност за ПР специалисти”

“Емоционална интелигентност за ПР специалисти”

Цел на обучението: 

Тренингът ще провокира преживяване на ситуации и осъзнавания, които ще повишат емоционалната интелигентност, както и способността за справяте със стреса в  деловото ежедневие и личен живот. Това от своя страна довежда до повишаване на отговорността и уменията си в 4-те ключови области на емоционалната интелигентност.

Обучители: Анастас Гогов и Никола Димитров

Anastas-Nikolva

Анастас Гогов е основател, екзекютив коуч за стратегическо лидерство и фасилитатор на The Management Board.
Професионалната му кариера започва преди повече от 18 години, като преминава през различни ръководни постове на големи компании.
Анастас е сертифициран треньор по групов динамичен психо-тренинг. Има магистърски степени от Технически университет и Военна академия „Г. С. Раковски“, а професионалното му усъвършенстване продължава с различни допълнителни квалификации, като една от тях е от Българското училище по политика към Съвета на Европа.  Анастас е член на БАУХ, БАТР и Международния институт за Коучинг и менторство.

Никола Димитров е активен “intrapreneur”, стратег и консултант за успех. Учи, прилага и преподава стратегии за успех в сферата на личното и организационното развитие, като помага на личности и фирми да разкриват и развиват скрития си потенциал. Бакалавър по Компютърни науки и магистър по Технологии, иновации и предприемачество от The University of Sheffield. Член е на „Научноизследователската работна група по иновации” на ВУЗФ, консултативния бизнес съвет към ВУЗФ и Българска асоциация за Управление на хора.

Програма:

Място на провеждане – ФЖМК, зала 43

Период на прoвеждане – 21 април 2017 г.

Начало: 9:30 часа

9.30 9.45 ч. Регистрация
9.4511.15 ч. Себеосъзнаване и управление на собственото представяне
11.15 – 12.15 ч. Социална осъзнатост

 

12.15 – 12.30 ч. Кафе-пауза
12.30 – 13.30 ч. Управление на взаимоотношенията

 

 

 

Такса участие: 70 лв. редовна цена;  50 лв. за членове на БДВО; за студенти и докторанти, обучаващи се в редовни форми на обучение по “Връзки с обществеността” – безплатно.

Таксата се заплаща в български лева по банков път по сметката на БДВО, както следва:
Юробанк България (Пощенска банка)
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG05 BPBI 7940 1076 0532 01
Основание: Такса за обучение от /име на участника/
За обучението можете да се регистрирате, като попълните следната форма:

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg