БДВО е партньор на първото издание на бизнес събитието “Бизнес буря”

БДВО е партньор на “Бизнес буря” – първото по рода си бизнес събитие в България, което ще комбинира в себе си по уникален и в непредставян до сега формат:

  • международно бизнес ноу-хау
  • интерактивни мастър класове;
  • форум на бизнес експерти;
  • разнообразна програма;
  • уникално по рода си съдържание.

 Събитието ще се проведе на 8 Септември в София Тех Парк. Международният лектор, Саймън Бъкнал, който ще е основен гост на събитието, е консултирал над 300 000 мениджъри, директори на компании, предприемачи, бизнес  лидери и специалисти в различни  сфери, в над 20 страни по света, сред които лидери на компании листнати на Лондонската Стокова Борса – FTSE 100, компании в листата на Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании, инвеститори и много други.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации. Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти, собственици на фирми и тим лидери. По време на събитието ще се адресират актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, посвещавайки формата на професионалисти с разнообразен опит и компании с различен профил. Ще се градят знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по най-предизвикателните казуси. Смелите идеи и продуктивни резултати се превръщат в реалност.

Това е Бизнес Буря. А след всяка буря изгрява Слънце. Готови ли сте да станете част от всичко това?

По време на събитието ще се проведе и Форум на Бизнес Експерти, в който ще вземат участие известни и отличени български предприемачи и бизнес Лидери. Участниците ще имат възможността да присъстват на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии.

 По време на първото издание на “Бизнес буря” се очаква да присъстват около 400 директори на компании, мениджъри, предприемачи, специалисти от различни сфери, експерти, ръководители на екипи, бизнес професионалисти, собственици на бизнес, лидери на екипи, бизнес лидери и др.

Членовете на БДВО, които желаят да се възползват от отстъпка при закупуване на билет за събитието, трябва да изпратят имейл на office@new.bdvo.org, за да получат промо код, с който могат да се регистрират за форума с -10% от цената на билета. 

Търсим бъдещите носители на Годишния знак „Отговорна компания – отговорни служители” за 2021 г.

Отличието се връчва за осма поредна година от Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите (БАКСОС).

Българските компании и техните служители преминаха през много изпитания през последните две години – за някои от тях, това беше повод да се вгледат навътре и да преосмислят своите политики за ангажирани на служителите, включително дарителските инициативи, насърчавани или организирани от работодателя. Някои работни места опустяха, но хората намериха нов начин да бъдат заедно: като помагат на тези, които не можеха да останат вкъщи защото работят на първа линия за различни здравни, образователни, социални и екологични каузи.

Журито на Годишния знак през тази година е в състав:

  • Елица Баракова, изпълнителен директор на фондация BCause
  • Полина Господинова-Георгиева, изпълнителен директор на Българска асоциация за управление на хора
  • Анита Бедин, председател на Българското дружество за връзки с обществеността.
  • Д-р Марина Стефанова, председател на УС на Българска асоциация на КСО специалистите

Годишният знак има четири нива на отличие: знак за дарителство от работното място, бронзов знак, сребърен знак и златен знак. Видът отличие се определя от критерии, свързани с обема служители, участващи в инициативата (като процент от общия брой служители); от механизмите, с които компанията популяризира, насърчава и развива програмите за регулярно дарителство и възможностите, които дава за даряване на труд на служителите в работно време. Решението се взима на базата на посочените по-горе критерии, спрямо попълнените от компаниите информационни форми и след кратко видео-интервю с участниците.

От 2015 година Фондация BCause, Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) връчват и специална награда за професионалисти, развиващи дарителството от работното място в компаниите, в които работят по креативен, професионален и ефективен начин.

Срокът за попълване и изпращане на информационните въпросници е 18 февруари 2022.

Можете да се запознаете и да попълните формата за участие оттук.

За допълнителна информация: Ива Петрова, Експерт ”Дарителски програми и фондонабиране” 02 981 19 01; 0885 731 768 iva@bcause.bg