БДВО е партньор на първото издание на бизнес събитието “Бизнес буря”

0

БДВО е партньор на “Бизнес буря” – първото по рода си бизнес събитие в България, което ще комбинира в себе си по уникален и в непредставян до сега формат:

  • международно бизнес ноу-хау
  • интерактивни мастър класове;
  • форум на бизнес експерти;
  • разнообразна програма;
  • уникално по рода си съдържание.

 Събитието ще се проведе на 8 Септември в София Тех Парк. Международният лектор, Саймън Бъкнал, който ще е основен гост на събитието, е консултирал над 300 000 мениджъри, директори на компании, предприемачи, бизнес  лидери и специалисти в различни  сфери, в над 20 страни по света, сред които лидери на компании листнати на Лондонската Стокова Борса – FTSE 100, компании в листата на Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании, инвеститори и много други.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации. Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти, собственици на фирми и тим лидери. По време на събитието ще се адресират актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, посвещавайки формата на професионалисти с разнообразен опит и компании с различен профил. Ще се градят знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по най-предизвикателните казуси. Смелите идеи и продуктивни резултати се превръщат в реалност.

Това е Бизнес Буря. А след всяка буря изгрява Слънце. Готови ли сте да станете част от всичко това?

По време на събитието ще се проведе и Форум на Бизнес Експерти, в който ще вземат участие известни и отличени български предприемачи и бизнес Лидери. Участниците ще имат възможността да присъстват на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии.

 По време на първото издание на “Бизнес буря” се очаква да присъстват около 400 директори на компании, мениджъри, предприемачи, специалисти от различни сфери, експерти, ръководители на екипи, бизнес професионалисти, собственици на бизнес, лидери на екипи, бизнес лидери и др.

Членовете на БДВО, които желаят да се възползват от отстъпка при закупуване на билет за събитието, трябва да изпратят имейл на office@bdvo.org, за да получат промо код, с който могат да се регистрират за форума с -10% от цената на билета. 

Share.

Comments are closed.