Top Employers Institute за първи път в България на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond

0

Успешни примери от практиката при изграждане на Работодателска марка и дебат “На кого принадлежи управлението на работодателската марка?” ще задържат вниманието на участниците

Виртуалното събитие ще се проведе на 08.04.2021, онлайн, от 14:00 до 18:00 ч.

Гост -лектор ще бъде Адриан Селигман, член на Борда на Директорите на Top Employers Institute. Организацията присъства в 120 държави по света и за последните 30 години през програмата им за внедряване на най-добрите и устойчиви HR практики са преминали над 1671 водещи компании в света, получили сертификат “Топ Работодател”.

Друг международен гост – лектор е Лучан Забаровски, Асоцииран Директор Маркетинг на американската компания Creatio, която в България се представя съвсем отскоро от TBI Info. Той ще говори за набралите скорост в света на софтуъерните решения low-code CRM платформи, ск оито можем интегрирано да правим дигитални комуникации и анализи на потребителите по всички дигитални канали, като създаваме ефективни потребителски “фунии” в комуникацията.

Сред останалите участници са топ мениджъри от компания като Scalefocus с интересна тема за бъдещето на IT индустрията, за глобална експанзия в 55 държави чрез иновации и технологии на българска компания (TESY). Ще бъде представен и глобалния успех на българския екип на софтуърната компания на DHL, с добро управление на работотадателската марка и задържане и развитие на екипа (DHL ЕSS). Как се създава добро дигитално клиентско преживяване чрез AI бот и добри автоматични дигитални анализи и кустомизиране на комуникацията (Raiffeisenbank).

Най-интересен за нашата общност, е дискусионния панел и дебат HR срещу PR: “На кого принадлежи управлението на работодателската марка?” 

Като твърди застъпници на идеята, че комуникацията на работодателската марка, принадлежи на комуникаторите ще са PR експертите Любомир Аламанов, CEO (Site Media) и Катя Димитрова, CEO (Interimage). Като застъпници на идеята, че всичко свързано със стратегията “Хора – Бизнес”, принадлежи на специалистите “Човешки ресурси”, ще са Ивелина Железчева, CFO (Fadata) и Камелия Атанасова, Employer Branding and Talent Acquisition Manager (Pontica Solutions).

Събитието ще бъде на английски език и ще се проведе в интерактивна платформа за виртуално преживяване с въпроси от публиката в реално време, анкети, видея и музика.

ПРОГРАМА

14:00 – 14:30 Emannuel Totev, Chief Commercial Officer, TESY
14:30 – 15:00 Nadezhda Peneva, Head of Multichannel Sales Division, Raiffeisenbank Bulgaria
15:00 – 15:30 Borislava Georgieva, HR Manager, DHL ESS
15:30 – 16:00 Adrian Seligman, Member of the Executive Board, Top Employers Institute
16:00 – 16:30 Lucjan Zaborowski, Associate Head of Marketing, Creatio
16:30 – 17:00 Discussion panel: “HR v/s PR clash: Where Employer Branding Belongs To?” with speakers as

Katya Dimitrova, PR expert and CEO, Interimage, Lubomir Alamanov, PR expert and CEO, Site Media
and HR’s as Ivelina Zhelezcheva, Chief People Officer, Fadata Kameliya Atanasova, Employer Branding and Talent Acquisition Director, Pontica Solutions
17:00 – 17:30 Krasimir Kostadinov, Chief Technology Officer, Scalefocus

Регистрация на страницата на събитето Business Talks Better&Beyond (event.gg)

  • Регистрация на цена 20 лв. до края на деня на 06.04.2021.
  • Късна регистрация след 06.04. на цена от 40 лв.
  • Специално за членове на БДВО – безплатно за първите 30 записали се (поискайте промокода от БДВО)
  • Само записани участници ще имат достъп онлайн и до запис от събитието, в случай че не успят в деня.

 

 

Share.

Comments are closed.