“The Art of Presentation” с Praktika и БДВО

0

Първият съвместен семинар на Българското дружество за връзки с обществеността и Praktika беше на тема “The Art of Presentation” и се проведе на 23 и 24 април 2019 година. Радослав Бимбалов – собственик на рекламна агенция The Smarts и основател на Praktika – платформа за обучения и събития с водещи имена в сферата на комуникациите, разкри пред участниците тайните на убедителната и завладяваща презентация.
По време на първия модул беше представено на теория в какво се състои силата на доброто презентиране, какви са 20-те правила на добрата презентация и как се използват визуални материали. Участниците получиха практически задачи, които представиха на втория ден от обучението си и за които беше дадена обратна връзка от лектора. Така желаещите да подобрят своите презентационните умения, освен теория, имаха възможност да се включат и в практическо занимание, с което да усвоят убедителното представяне в рамките на времеви ограничения.
“The art of Presentation” беше създадено специално за всички, на които им предстои да участват в презентациите „на живо“ на ПР Приз 2019, за да представят убедително резултатите от своите кампании и да завладеят публиката.
Обучението се проведе в The Site Media office.
БДВО и Praktika планират последващи обучения по актуални за общността теми.

 

Share.

Comments are closed.