84 проекта ще се състезават в тазгодишното издание на PR Приз 2021 „Комуникациите са ни в природата“

0

Най-сериозна е конкуренцията в категория „Комуникации на промените“ и „Кампания за устойчиво развитие/ корпоративна социална отговорност”

Публичните представяния ще са отново онлайн на 05 и 06 юни, а церемонията по награждаване ще се проведе на 16 юни 2021  в Event Space 2020, НДК

Над 30 компании и агенции представят 84 проекта в 21то издание на конкурса PR Приз „Комуникациите са ни в природата“, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО).

Най-много проекти ще се състезават в новата категория „Комуникации на промените“ и в „Кампания за устойчиво развитие“. Очаквано силен интерес има и към категориите „Корпоративна комуникационна кампания“, „Вътрешни комуникации“ и „Комуникационен проект за продукт или услуга“.

Кандидатстващите проекти ще бъдат оценявани на два етапа – на представените материали и на публична защита. Публичните презентации ще се проведат онлайн на 05 и 06 юни 2021 г. Графикът на откритите представяния вече е изпратен към участващите компании и агенции, и може да бъде намерен на сайта на БДВО.

През тази година, председател на журито на PR Приз отново e Асен Асенов - Директор „Корпоративни комуникации”, ПОК „Доверие”, Председател на БДВО за 2007-2008 и 2014-2015, а към момента председател на Обществения съвет на организацията.

В журито на PR Приз 2021 влизат още:

  • Илияна Захариева, Председател на БДВО, директор „Корпоративни комуникации”, А1;

  • Александър Миланов, програмен директор на Националната пациентска организация.

  • Жанета Дядовска, директор „Маркетинг и стратегическо развитие“ в Българската национална телевизия

  • проф. Иванка Мавродиева, д-р и д.ф.н., преподавател в Софийския университет по реторика, бизнес комуникация, връзки с публичността и академично писане.

  • Максим Майер, управител на списание BGLOBAL.

  • Мануела Тотева, Senior Marketing and Communications Advisor, дългогодишен член на УС на БДВО и председател на организацията за 2017 г.

  • Николай Бойков, изпълнителен директор и партньор в All Channels Communication Group, председател на IAB България

  • Радослав Бимбалов, управляващ партньор, The Smarts Group.

  • Сирма Пенкова, журналист в бизнес медиата “Капитал”, редактор е на годишното маркетинг издание на “КМаркетинг Factbook”.

Share.

Comments are closed.