Томас Ахелис ще оценява проектите в PR приз 2014

0

Един от значимите международни експерти, със сериозен принос за развитието и институционализирането на PR професията в световен мащаб, през последните 20 години – Томас Ахелис от Германия, ще оценява постиженията на българските практици, като част от журито на PR приз 2014.

Томас Ахелис е президент на Европейската конфедерация за връзки с обществеността (CERP) от 1996 г. до 2006 г. До края на 2007 г. е член на борда на международната PR асоциация (IPRA). Към момента г-н Ахелис e управляващ мениджър и партньор в агенция Achelis and Partners. Има богат опит с международните и кризисните комуникации, а също така и провежда обучителни семинари на теми като: PR Креативност, Стратегическо планиране на PR комуникации, Медиа трейнинг и други.

През 2003 г., по покана на БДВО, Томас Ахелис, участва с презентация в организирания от дружеството семинар на тема: ”Имиджът на една страна – съществен фактор за приемането й в Европейския съюз”, а през 2007 г. за първи път е част от журито на най-авторитетния конкурс в сферата на връзки с обществеността в България – PR приз.

Share.

Comments are closed.