Стартира журирането на проектите-участници в PR Приз 2017

0

74 проекта се състезават в 13 категории в тазгодишното издание на конкурса

IMG_6796Алкомет, Аруна ПР, Аурубис България, Би Би Ди О Груп, Би плюс Ред Ейджънси, Джуниър Ачийвмънт, Ей Ем Ай Комюникейшън, ЕКОПАК България, Интелдей Солушънс, Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна, Мобилтел, НАП, Народен театър “Иван Вазов”, Ню момент Ню Айдиас, О три ПР, ОББ, Огилви, Ол Ченълс Комюникейшън, Пощенска банка, Публисис, Сименс, Солвей Соди, СпортЛаб, ТриКон, Уникредит Булбанк, Фесто производство, Фондация Арт Проджектс, Фондация “Credo Bonum”, Хайп Комюникейшън, Холидей Хироус, Чаптър 4, ЧЕЗ и проекти на студенти от ФЖМК на СУ и НБУ са участниците в седемнадесетото издание на най-дългогодишния конкурс в сферата на връзки с обществеността PR Приз 2017.

Тази година проектите ще бъдат оценявани от жури в състав – Мануела Тотева – председател на журито; доц. Теодора Петрова – декан на ФЖМК и представител на Българската академична асоциация по комуникации; Катя Димитрова – председател на БАПРА и основател и собственик на агенция Интеримидж; Георги Кузмов – главен секретар на рекламния фестивал Mediamixx; гл. ас. д-р Фани Мадрашка – преподавател по комуникации във Великотърновския университет  „Св.св. Кирил и Методий“; Надя Маринова – главен редактор и управляващ мениджър на b2b media; Гергана Иванова – собственик на рекламна агенция The Smarts; Дарина Георгиева – изпълнителен директор на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН.

Процесът на оценяване ще протече на два етапа, като всеки от тях дава 50% от финалната оценка на журито. Първият етап е индивидуална оценка на база писмено описание на проекта, а вторият – оценка на реализацията на проекта, която се прави след публичното представяне.

Откритите представяния на проектите ще се състоят на 12, 13 и 14 май 2017 г. от 10.00 до 17.00 ч. в зала “Алеко” на хотел “Хилтън”. Графикът ще бъде публикуван на интернет страницата на БДВО до 10 май.

Финалистите в конкурса ще имат по 10 минути, за да представят пред журито своя проект и още пет минути, за да отговарят на поставени въпроси. Презентациите и в трите дни започват от 10.00 часа, като са открити и всеки, който желае да ги наблюдава може да го направи.

Победителите в PR Приз 2017 ще бъдат обявени на тържествена церемония на 18 май от 19.00 ч. в Софийската градска художествена галерия, с която ще бъде закрит и Единадесетия PR Фестивал, в рамките на който се провежда PR Приз 2017.

 

Share.

Comments are closed.