Срокът за кандидатстване за стипендията на БДВО „Проф. Тодор Петев“ се удължава до 17 март

0

БДВО удължава срока за кандидатстване за първата годишна стипендия за ПР студенти на името на проф. Тодор Петев до 17 март тази година. Промяната е заради нуждата от повече време за по-добра подготовка на желаещите да се включат, а също и за уточняване на ангажиментите на бъдещия стипендиант.

Припомняме, че стипендията беше създадена в края на миналата година в памет на учредителя и почетен председател на БДВО и ще бъде връчвана всяка година на български студенти в сферата на комуникациите. Всички желаещи студенти бакалаври или магистри, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг, ще могат да кандидатстват с есе на тема „Промени в обществата, промени в общуването“. То трябва да бъде свързано с комуникациите, със социалната среда в момента и в него да бъдат използвани идеи от творчеството на проф. Петев. Есето да бъде изпратено на мейл office@bdvo.org и да бъде придружено от форма за кандидатстване, която може да бъде свалена от сайта на БДВО.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев“ ще е в размер на 500 лв., а нейният лауреат ще има много ползи: да участва безплатно на всички събития и обучения, организирани от БДВО през настоящата година, компанията или институцията, в която работи, да кандидатства безплатно в конкурса ПР приз и други.

Есетата на студентите ще бъдат оценявани от жури, в които влизат Мануела Дюлгерова-Тотева, Председател на БДВО, Тодор Тодоров Петев, изкуствовед и син на проф. Петев и д-р Александър Христов, преподавател по ПР и член на УС на БДВО. Критериите за оценка ще бъдат оригиналност и личен принос, познаване на комуникациите и социалните процеси и познаване на творчеството и научните интереси на проф. Петев.

 

Share.

Comments are closed.