Срокът за кандидатстване за стипендията на БДВО „Проф. Тодор Петев“ се удължава до 10 април

0

БДВО удължава срока за кандидатстване за второто издание на конкурса за ПР студенти на името на проф. Тодор Петев до 10 април тази година. Промяната ще даде възможност на повече студенти да вземат участие в благородната надпревара.

Темата на есето тази година е „Опасностите от бързата публичност“. То трябва да бъде свързано с комуникациите, със социалната среда в момента и в него да бъдат използвани идеи от творчеството на проф. Петев. Всички желаещи студенти бакалаври или магистри, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг, трябва да изпратят своите есета на мейл office@bdvo.org, заедно с попълнена форма за регистрация. Победителят ще бъде обявен на 17 април.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев“ е в размер на 500 лв., а носителят й ще има възможността да участва безплатно на всички платени събития и обучения, организирани от БДВО. Допълнителна възможност, която предоставя оранизацията, е компанията или институцията, в която работи стипендиантът, да кандидатства безплатно в конкурса ПР приз.

Студентът-победител в конкурса ще има ангажимент да участва заедно с председателя и/или представители на БДВО в поне три събития или изяви на дружеството, да търси собствени възможности за публичност, в които да популяризира факта, че е стипендиант, както и да съдейства организационно за поне едно от събитията на БДВО през годината.

Есетата ще бъдат оценявани от жури в състав: Мила Миленова, председател на БДВО, Тодор Тодоров Петев, син на проф. Петев и доц. д-р Александър Христов.

Припомняме, че стипендията беше създадена в края на 2016 година в памет на учредителя и почетен председател на БДВО и ще бъде връчвана всяка година на български студенти в сферата на комуникациите.

Повече информация за условията и критериите можете да намерите тук.

Share.

Comments are closed.