Слави Панайотов и няколко невероятни факта

0

Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers, е основател на едноименния български YouTube канал с над 660 хил. абонати. Слави разказа моменти от личния си път, изпълнен с много грешки и неясноти, за да достигне до огромната си и вярна аудитория, която днес е атрактивна за много марки и техните продукти и услуги.

Стартирал с видео, записвано и обработвано на мобилното му устройство и качване в YouTube, и всичко това за около 30 минути, днес Слави има различни изисквания към себе си. Създаването на едно видео може да му отнеме и дни, за да постигне това, което цели.

През 2017 г. започва класациите: „Топ Класации“, „50 Невероятни факта“ и „Нещата, които не искат да знаете“, благодарение на които вече, според него самия, е толкова известен. Слави намира социалните мрежи за подпомагащи неговата дейност и е особено незапознат с инстаграм, според него самия. Той възприема себе си не като инфлуенсър, а като видео създател. Факт е, че без значение как се самоопределя, Слави от The Clashers е с влияние, което може да убеди стотици фенове да изкачат връх Мусала. Разнопосочното възприемане на тази негова инициатива доведе до много въпроси в дискусионната част на конференцията, свързани с отговорността на инфлуенсърите както към техните последователи, така и към обществото.

Share.

Comments are closed.