Преминаха откритите защити на участниците-финалисти в седмото издание на Mtel PR Challenge

0

2017-04-20-14-16-48На 20 април в зала 2 на СУ „Св. Климент Охридски” се проведоха откритите защити на проектите-финалисти в студентския конкурс Mtel PR Challenge 2016. Участниците представиха разработките си по зададената от Мтел тема – „Спортни ТВ канали на Мтел”, като в условието на задачата им бе заложено да изготвят комуникационни стратегии в две насоки – за вътрешните и външните публики на телекома.

Като финалисти в конкурса бяха излъчени трима студенти, които са представители на три български университета – СУ „Св. Климент Охридски”, НБУ и ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, който защити своя проект онлайн. Всеки от участниците имаше 15 минути да представи комуникационната си програма и 10 минути за отговори на поставените от журито въпроси.

В седмото издание на студентския конкурс младите пиари се състезават за платен стаж в отдел Корпоративни комуникации на Мтел. В рамките на няколко дни ще стане ясно и кой е победителят от надпреварата тази година, който ще заеме стажантското място в екипа на Мтел.

Share.

Comments are closed.