Предстои първият съвместен семинар на БДВО и Praktika

0

Първият съвместен семинар на Българското дружество за връзки с обществеността и Praktika ще бъде на тема “The Art of Presentation” и ще се проведе на 23 и 24 април.

За кого е подходящо обучението:
Всички, които искат да подобрят презентационните си умения, и специално за всички, на които им предстои да участват в презентациите „на живо“ на ПР Приз 2019. За всеки, който се стреми към интересна и завладяваща презентация, иска да е убедителен и да се справи с времевите ограничения. За всеки, който цели да представи убедително резултатите от своята кампания и да завладее публиката.

Водещ: Радослав Бимбалов – собственик на рекламна агенция The Smarts и основател на Praktika – платформа за обучения и събития с водещи имена в сферата на комуникациите. Занимава се с медии и реклама от 20 години, а сред клиентите на агенцията му през годините са IKEA, Finlandia Vodka, Mtel, Ford, Mazda, UniCredit Bulbank, Ariana, Мол Пловдив, Градус, Smirnoff, Nestle и много други.

Програма:

23 април, 9:30 – 13:00 ч.
24 април, 9:30 – 16:30 ч.

Първи модул: Въведение и теория. В какво се състои силата на доброто представяне. Какви са 20-те правила на добрата презентация. Как се използват визуални материали. Раздаване на практически задачи.
Втори модул: Участниците представят предварително подготвените презентации и получават фийдбек от лектора.

Място: The Site Media office

Такса: 120 лв.
- за членове на БДВО – 70 лв.
- за студенти, членове на БДВО – безплатно, първите трима заявили се
- за студенти, нечленове на БДВО – 20 лв.

Записвания на: office@bdvo.org

Share.

Comments are closed.