И Young Lions Bulgaria 2019 – PR са…

0

Отборът на Илия Иванов и Борислава Кънева от агенция Proximity Sofia/ BBDO Group спечели престижния конкурс Young Lions Bulgaria 2019 – PR.  Благодарение на този конкурс за първи път българската PR индустрия ще бъде представена на престижните Cannes Young Lions 2019, в оспорвана надпревара с младежи от цял свят. Състезанието на младите лъвове ще се състои в рамките на 66-то издание на престижния фестивал Cannes Lions International Festival of Creativity 2019,  17-21 юни 2019.

Победителите в Young Lions 2019 – PR бяха избрани измежду 11 екипа, регистрирали се за участие в конкурса. Всеки отбор имаше на разположение 24 часа, за да представи оригинална кампания в подкрепа на позиционирането на програмирането като неизменна част от образованието на българските деца.

На второ място се класира отборът на Савина Сърбова и Васил Иванов от агенция All Channels Communication, а третото място бе за Стефани Илиева и Елия Златарева.

Конкурсът Young Lions Bulgaria 2019 – PR e организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Наградата се осигурява от БАПРА, като част от стратегията на организацията да стимулира и развива капацитета на ПР специалистите, работещи в агенции.

 

Share.

Comments are closed.