Еволюция на влиянието: 25 години визионери в комуникацията

0

● Браншовата организация на пиар експертите у нас (БДВО) отбелязва 25 години от създаването си.
● В рамките на двудневното събитие “Денят на Бернайс” са предвидени дейности за студенти и практици от сферите на пиара, медиите и бизнеса.
● Хибридното събитие ще бъде излъчено онлайн, като присъствената част на 26 ноември ще бъде проведена в Event Space 2020 в съответствие с противоепидемичните мерки.

На 25 и 26 ноември 2021 г. Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) отбелязва 25 години от своето учредяване с поредица от онлайн и присъствени събития на фестивала „Денят на Бернайс“ под надслов „Еволюция на влиянието: 25 години визионери в комуникацията“.

Макар и рядко видима за обществото, пиар професията е един от двигателите на демократичните процеси, включващи комуникация между гражданско обществено, медии, държавни институции и бизнес. С развитието на технологиите и обществените теми през последните 25 години съществена промяна се забелязва и в комуникациите, поради което рамката на кръглата маса от събитието с водещи експерти ще бъде “Еволюция на влиянието: 25 години визионери”.

Колкото по-развито е едно общество, толкова по-критична е нуждата от качествени комуникации в него. БДВО е най-старата организация на пиар експертите в България и е повод за гордост, че през последните 25 години съвместно утвърдихме ролята на комуникациите като двигател на прогреса за всяка успешна и отговорна организация. Пиар професията у нас навлиза в един по-зрял етап от съществуването си и искам да поздравя всички колеги, които работят в тази посока. Ще се радвам да се видим на официалното честване на 25 и 26 ноември”, каза Илияна Захариева, председател на Управителния съвет на БДВО.

Програмата за 25 ноември включва академичен омнибус, както и конкурс “Като Бернайс” за студенти, изучаващи комуникации. Заданието към студентите тази година е да подготвят и представят “Комуникационна кампания за стимулиране на ваксинирането против COVID-19”. Студентите могат да изпратят изпълнените задания на office@bdvo.org до 24 ноември.

Събитието ще продължи присъствено на 26 ноември с кръгла маса с фокус върху еволюцията и структурата на влиянието с участието на водещи журналисти, социолози, комуникатори и бизнес лидери от различни сектори. По време на втория ден от събитието ще бъдат наградени и най-добрите участници в студентския конкурс. Присъствената част започва от 15:00 ч. в Event Space 2020, бул. “България” 1.
Следете сайта и страницата на БДВО във фейсбук, където ще бъдат представени участниците в дискусията на 26 ноември, ще бъде публикувана допълнителна информация за студентския конкурс, както и важни детайли как може да станете част от онлайн инициативите.

Share.

Comments are closed.