Денят на Бернайс 2021: “Еволюция на влиянието: 25 години визионери в комуникациите”

0

В опит да прогнозира бъдещето на връзките с обществеността, осмото издание на фестивала „Денят на Бернайс“ на БДВО ще очертае особеностите на дигиталната тълпа, кои са нейните „архитекти“, какви са взаимните влияния между двете и кои са “gamechanger”-ите днес

По време на „Денят на Бернайс“ Българското дружество за връзки с обществеността ще отбележи 25 години от своето учредяване

На 25 и 26 ноември 2021 г. Българското дружество за връзки с обществеността  (БДВО) празнува 25 години от своето учредяване. Официалното отбелязване  ще е с поредица от онлайн и присъствени събития на фестивала „Денят на Бернайс“ под надслов „Еволюция на влиянието: 25 години визионери в комуникацията“. Програмата включва:

25 ноември, четвъртък, онлайн

10:30 – 12:00
Студентски конкурс „Като Бернайс“ за студенти, изучаващи комуникации, със задание – представяне на комуникационна кампания за стимулиране на ваксинирането против COVID-19. 

15:00 – 18:00
Академичен омнибус 

Студентският конкурс и Академичният омнибус ще се проведат в zoom и ще се излъчват във FB профила на БДВО.

26 ноември, петък, присъствени събития
15:00 – 18:00
Кръгла маса с участието на водещи журналисти, социолози, комуникатори и бизнес лидери от различни сектори, с две основни теми: „Архитектите на дигиталната тълпа“ и The Gamechangers.
В разговора “Архитектите на дигиталната тълпа“, с модератор Константин Вълков, ще дискутират:

В дискусията „The Gamechangers”, с модератор Едуард Цветанов, ще се включат:

 

18:30 – 21:30
Официално отбелязване на 25 години от създаването на БДВО.  

Дискусиите и официалното отбелязване на 25 години от създаването на БДВО ще са присъствени. Дискусиите ще бъдат излъчвани и в социалните мрежи.

Молим желащещите да присъстват на събитията на 26 ноември, петък, да предоставят един от следните документи:

1. Сертификат за ваксинация;
2. Документ, доказващ преболедуване на COVID-19 през последната година;
3. Документ от лаборатория, доказващ наличие на достатъчен брой антитела;
4. PCR тест, направен до 72 часа преди събитието;
5. Бърз антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието;

Внимание! Уважаеми приятели, с оглед на вашата сигурност и удобство, ние от БДВО ще осигурим временен пункт за бързи тестове на територията на събитието. Тестовете ще бъдат за сметка на БДВО. Моля колегите, които ще правят тест на място да дойдат в 18:00 часа, 30 мин. преди официалната церемония. 

 

Фестивалът “Денят на Бернайс” има за цел да очертае развитието на публичните комуникации и промените в отношенията и взаимното влияние между страните в този процес и да представи кои са онези сфери на икономиката, които имат силата да променят обществото ни.

Следете сайта и страницата на БДВО във фейсбук, където ще бъде публикувана пълната програма на фестивала и ще бъдат представени участниците в дискусията на 26 ноември, как то и важни детайли как може да станете част от инициативите.

Share.

Comments are closed.